Zapraszam nabów i prosów do najlepszego klanu DB. Zapisy w dziale rekrutacja
Użytkownik
1. Imię:Kamil
2. Nick:*Danger*
3. Poprzednie nicki:Z początku mojej przygody z DB /Cien\.Pózniej *Danger*.Zmiana z różnych przyczyn na *Omen* i znów powrót do *Danger* ;p
4. Wiek:15
5. Ile grasz na "db":To tak grałem 2 lata i rok przerwy...Wróciłem gdzieś z 3 miech temu i znów przerwe(Tym razam po krótszym okresie )
6. Dlaczego my:Wydaje mi się że to porządny klan i znam prawie wszystkich(Oprócz mayhema)
7. Numer gg:22769867
8. Poprzednie klany "db": Dawne- R.O.P i Free Style.Nie tak dawne;p-Mystic Team El Polako.Grzechów z Komarem nie będę wymieniać.
Użytkownik
podanie juz bylo mam jeszcze raz robic test?
Użytkownik
Y2J to był mój fejk zresztą wejdz na GG to pogadamy:).Mav Twój ulubieniec z EP przybył^^
Użytkownik
danger ciakawe ...xD nie wiedzialem ze sa 2 dangery ty byles chyba w EoK
Ostatnio edytowany przez Danger (2010-04-24 20:55:03)
Użytkownik
Taa nie wiedziałeś fejku ;*.O grzechach z komarem nie mówie...
Użytkownik
dlaczego nie wspomniales o EoK xD?
Użytkownik
Jeśli naprawde masz 15 lat to mnie nie wnerwiaj i nie przypominaj o tych klanach...A co do pytania:Nie wspominam o EoK bo tam był K O M A R ka pi szi??
Użytkownik
O boze.U mnie ma zrujnowaną reputacje i on wie i ja wiem za co...Nie wiem czym Ci Y2J Komar zainponował.
Admin
Nie wiem co o tym myśleć. Chcesz GG "fejka", masz: 6575283
Takie podał na PM. Narazie nie wiem jak będzie. Póki co, zamilczę.
I mam pytanie: Czemu masz inne Gadu niż wcześniej? Może jesteś kolejnym "fejkiem".
Użytkownik
Kolega jeśli ma Cie to przekonać moge napisać do Ciebie ze starego NR GG
Użytkownik
Kolega sprawdz ip. bo widze ze chyba ktos sam ze soba w tym temacie się kłuci.
Użytkownik
ip są inne
danger 83.26.228.208
danger1 83.10.56.227
Użytkownik
a co do tego komar, mi inspiruje jak gra nie znam osoby która gra lepiej od niego lecz w innych sprawach to pozostawia on wiele do życzenia